Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@15:51:06 GMT

فیلتر تلگرام در ایران چقدر موفق بود؟ + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۰۷۴۰

صراط:

یک هفته از آغاز روند فیلترینگ تلگرام در کشور می‌گذرد. اقدامی که اظهارنظرهای متفاوتی را به همراه داشته است. از غروب 10 اردیبهشت‌ماه که حکم فیلتر این نرم‌افزار در کشور صادر شد، اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی با محدود کردن دسترسی کاربرانشان به آی‌پی‌های این پیام‌رسان، حکم دادسرای فرهنگ و رسانه را اجرا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه از همان لحظات اول صدور حکم تعدادی از کانال‌ها که در این زمینه‌ذی‌نفع بودند با آوردن مثال‌هایی از اقدامات احتمالی تلگرام همانند آنچه در روسیه اتفاق افتاد، سعی داشتند مخاطبین را نسبت به شکست خوردن فیلتر در ایران با خود همراه کنند و حتی در این میان به شایعه و دروغ نیز متوصل شده و از رونمایی نسخه بدون فیلتر تلگرام طی 72 ساعت سخن گفته بودند. اما مشاهده روند فعالیت‌های مردم در این نرم‌افزار گویای بخش دیگری از ماجراست.

 

کاهش بازدید کانال‌ها پس از فیلترینگ

 

مشاهده روند بازدید کانال‌های پرمخاطب تلگرامی در حوزه‌های مختلف پس از فیلتر شدن این پیام رسان، نشان از این دارد که بخش عمده‌ای از مردم، پس از کاهش سرعت ارسال و دریافت فایل‌ها که بواسطه خروج ‌ CDN های تلگرام از کشور اتفاق افتاد، ترجیح دادند میزان استفاده خود را از این برنامه کاهش دهند و در مقابل به سایر نرم‌افزارها رجوع کنند.

 

برای مشاهده دقیق‌تر روند کاهش میزان بازدید کانال‌های تلگرامی، میانگین بازدید پست‌های چندین کانال پرمخاطب در حوزه‌های خبری، سرگرمی، ورزشی و... را براساس اطلاعات سایت تله وال بررسی می‌کنیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۰۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه نوین متکی بر فناوری نیمه رسانا دوبعدی با قابلیت استفاده از نور محیط است تا مانند یک فیلتر هوشمند پیشرفته عمل کند.

پژوهشگران مدعی هستند این فیلتر به بهبود کیفیت عکس هایی که با دوربین های ارزان گرفته می شود، کمک می کند.

این دستگاه کوچک حدود یک در یک سانتیمتر و شامل یک تراشه شفاف با ضخامت بسیار بسیار اندک است که متشکل از آرایه ۱۰۰ در ۱۰۰ پیکسل و فقط از چند اتم ساخته شده است. آیدوغان اوزجان یکی از مولفان پژوهش در این باره می گوید: دستگاه ارزان قیمت فقط چند سانتیمتر است و می تواند دوربین های کم توان را وادار کند مانند دوربین های با کیفیت بالا عمل کنند. این دستاورد دسترسی به عکسبرداری با کیفیت و وضوح بالا را فراهم می کند.

محققان تصمیم داشتند از ماده ای با حداقل جذب نور استفاده و همزمان سیگنالی تولید کنند که برای مقاصد پردازش نور کافی باشد. دستگاهی که در این تحقیق ساخته شده شفاف، ساده و یک سانتیمتر مربع است. این ابزار از یک نیمه رسانای دو بعدی استفاده می کند که به شکل یک ورقه نازک با چند اتم است.

ماده مذکور به دلیل نازکی شفاف است اما ویژگی های آن سبب می شود فوتون هایی که به آن وارد می شوند، میزان رسانایی الکتریسیته را کنترل کنند. محققان با استفاده از چند الکترود نیمه رسانای ۲ بعدی را به یک لایه کریستال مایع متصل کردند تا آن را عملیاتی کنند.

محصول نهایی یک فیلتر هوشمند ۱۰ هزار پیکسلی است که می تواند به سرعت و به طور گزینشی در واکنش به نور به شیوه ای غیر خطی تیره تر شود. به گفته محققان هر پیکسل می تواند از شفافیت کامل به حالت نیمه شفاف تا کاملا تار تغییر وضعیت دهد. نکته جالب تعداد اندک فوتون های مورد نیاز برای ایجاد تغییر چشمیگر در میزان شفافیت است.

این امر پیشرفت قابل توجهی نسبت به رایانش اپتیکی برای پردازش اطلاعات بصری دارد. محققان اپلیکیشنی را نشان داده اند که دستگاه را با دوربین موبایل یکپارچه می کند تا هرگونه درخشندگی و برق افتادگی در عکس ها را کاهش دهد.

این فناوری کاربردهای مصرفی و تجاری متعددی دارد.

کد خبر 6096318 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • فیلتر کوچکی که دوربین موبایل را گران می‌کند
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • بازدید استاندار لرستان از روند ساخت مسکن ملی بروجرد
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • توقف روند گلزنی عیسی در بدترین زمان ممکن
  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده